Wie zijn wij

Maak kennis met ons.

Welkom op de website van Aannemersbedrijf Martin van Leeuwen.
Na 10 jaar bij een aannemersbedrijf te hebben gewerkt, hebben wij in 1999 een zelfstandige onderneming opgericht. Dit betekent meer dan 20 jaar opgebouwde ervaring op het gebied van timmer- en bouwwerkzaamheden van onder andere onderhoud, verbouw- en renovatiewerkzaamheden.
Aannemersbedrijf Martin van Leeuwen is gevestigd in Benthuizen.

Onze werkzaamheden

Aanbouw, verbouw, dakkapellen, deuren, houten kozijnen, houten ramen, onderdeuren, timmerwerk en VELUX Dakvensters.

null

Onderhoud

Goed onderhoud aan uw woning is van groot belang, maar word vaak enorm onderschat. Het is belangrijk om tijdig iemand in te schakelen die de ontstane gebreken aan uw woning vakkundig kan herstellen. U zult daarmee later hoge kosten besparen. Wij kunnen uw kozijnen op maat vervangen of uw dakkapel vernieuwen tegen een zeer goede prijs- kwaliteitverhouding.
null

Verbouw

Toe aan een verbouwing? Wij komen graag bij u langs om met u mee te denken over de diverse mogelijkheden, waarvan wij u vrijblijvend een passende offerte zullen voorleggen. Het plaatsten van een dakkapel, dakvenster, een dakopbouw, een serre, een erker, een aanbouw aan een keuken of aan een woonkamer; het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.

Projecten

Bekijk enkele van onze projecten.

Aannemersbedrijf Martin van Leeuwen heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van timmer- en bouwwerkzaamheden, onderhoud, verbouw- en renovatiewerkzaamheden.